Babagan awake dhewe

Warninipun cemeng & goal-oriented

Qingdao Hongda Metal mbentuk Machinery Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka forging penet, kang dumunung ing Jiaozhou Qingdao, China. Iku mung setengah jam kang cara saka pabrik kanggo bandara Qingdao lan port segara Qianwan, transportasi sanget trep. kita pabrik situates babagan 160,000 kothak meter, ing papan lantai 60,000 meter, wis luwih saka 260 set peralatan gedhe lan tengah.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us

WhatsApp Online Chat !