J54 seri cookware penet - China Qingdao Hongda Metal mbentuk

J54 seri cookware penet


  • Min.Order Quantity: 1 Set
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Detail produk

    Tags Product

    gambaran Product

    J54 seri cookware penet digunakake kanggo nggawe baja stainless pindho ngisor cookware. Iku piranti mencet tliti dhuwur. mesin iki wis kaluwihan ing ngisor iki: 1. kabèh stroke brake 2. sistem pangayoman photoelectricity. 3. nyimpen energi lan bahan 4. efficiency dhuwur 5. prasaja lan struktur stabil 6. gedhe energi 7. urip dawa apa

    paramèter utama unit J54- 630C J54- 1000C J54- 1600C J54- 1600D J54- 2500 J54- 3150 J54- 4000
    pasukan nominal KN 6300 10000 16000 16000 25000 31500 40000
    pasukan maksimum KJ 10000 16000 25000 25000 40000 50000 60000
    Stroke of ram mm 600 700 700 700 800 800 900
    Kaping stroke min-1 11 10 10 10 9 9 9
    dhuwur mati minimal mm 650 700 750 750 980 1100 1120
    Inggilipun bolster mm 180 200 200 200 280 300 300
    Dimention saka ngarep / mburi mm 920 1200 1250 1250 1560 2000 2000
    Tabel apa kiwa / tengen mm 820 1000 1100 1100 1200 1300 1300
      ngarep / mburi mm 4320 5355 4500 4500 6797 5400 5600
    sakabèhé ukuran kiwa / tengen mm 4694 4900 5742 5742 5727 7400 7561
      dhuwur mm 6060 7290 8090 8090 9410 10185 10385
    daya motor utama KW 55 90 132 132 2X110 2X160 2X185
    bobot kg 45000 83000 112000 112000 222000 320000

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !