J93 seri refractory penet - China Qingdao Hongda Metal mbentuk

J93 seri refractory penet


  • Min.Order Quantity: 1 Set
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Detail produk

    Tags Product

    gambaran Product

    J93 Series penet gesekan geni bata dibangun kanggo nyukupi kabutuhan bahan refractory mencet. Ngadopsi full-stroke rem, gesekan overloading tanggungan uga teknologi maju liyane. mesin iki ndarbeni kaluwihan saka struktur prasaja, pasukan striking amba, nomer dhuwur saka penyakit stroke, operasi dipercaya lan panggunaan trep lan pangopènan.

    paramèter utama unit J93-300 J93-400 J93-630B J93-630D J93-1000C J93-1600C J93-2500C
    pasukan nominal KN 3000 4000 6300 6300 10000 16000 25000
    pasukan maksimum KN 6000 8000 12500 12500 20000 32000 50000
    Ram stroke mm 400 500 600 600 700 700 800
    Kaping stroke min-1 15 20 13 13 10 10 9
    dhuwur die mm 300 400 470 470 500 550 700
    Inggilipun bolster mm   120 180 180 200 200 280
    cara ngangkat KN (Kaku) (Kaku) (Kaku) (Kaku) (Kaku) (Kaku) (Kaku)
    lifting stroke mm 300 350 350 350 500 500 400
    Dimention saka Kiwa / tengen mm 520 635 760 760 1190 1000 1900
    Ram Ngarep / mburi mm 485 635 700 700 800 900 1060
    Dimention saka Kiwa / tengen mm 650 820 920 920 1200 1250 2000
    Tabel apa Ngarep / mburi mm 570 730 820 820 1000 1100 1200
    sakabèhé  Length  mm 1603 2100 4387 4387 5355 4500 5360
    dimention Jembar  mm 2581 2812 4694 4694 4900 5742 7000
      Dhuwur mm 4345 5155 6060 6060 7290 8090 9410
    daya motor utama KW 22 37 55 55 90 132 2X110
    bobot kg 13920 23530 43500 43500 85000 112000

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !