Tentang Kami

Kuat & gawang-berorientasi

Qingdao Hongda Metal Ngabentuk mesin Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional ti forging pencet, anu perenahna di Jiaozhou Qingdao, Cina. Ieu ukur satengah jam urang cara ti pabrik pikeun bandara Qingdao jeung port sagara Qianwan, angkot teh pisan merenah. pabrik urang situates ngeunaan 160.000 méter pasagi, rohangan lanté anu 60.000 méter pasagi, boga leuwih ti 260 susunan pakakas ageung na tengah.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami

WhatsApp Online Chat !