J54 runtuyan cookware pencét - Cina Qingdao Hongda Metal Ngabentuk

J54 runtuyan cookware pencét


  • Min.Order kuantitas: 1 Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: QINGDAO
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    J54 runtuyan cookware pencét ieu dipaké pikeun nyieun stainless steel ganda handap cookware. Ieu mangrupakeun alat mencét precision tinggi. mesin ieu kaunggulan handap: 1. sakabeh stroke marake 2. sistem panyalindungan photoelectricity. 3. nyimpen énergi jeung bahan 4. efisiensi tinggi 5. basajan jeung struktur stabil 6. badag energi 7. hirup lila digawé

    parameter utama kamanunggalan J54- 630C J54- 1000C J54- 1600C J54- 1600D J54- 2500 J54- 3150 J54- 4000
    gaya nominal KN 6300 10000 16000 16000 25000 31500 40000
    gaya maksimum kJ 10000 16000 25000 25000 40000 50000 60000
    Stroke of ram mm 600 700 700 700 800 800 900
    Kali stroke mnt-1 11 10 10 10 9 9 9
    jangkungna Cicing minimum mm 650 700 750 750 980 1100 1120
    Jangkungna bolster mm 180 200 200 200 280 300 300
    Dimention tina hareup / balik mm 920 1200 1250 1250 1560 2000 2000
    méja gawé kénca / katuhu mm 820 1000 1100 1100 1200 1300 1300
      hareup / balik mm 4320 5355 4500 4500 6797 5400 5600
    Gemblengna ukuranana kénca / katuhu mm 4694 4900 5742 5742 5727 7400 7561
      luhur mm 6060 7290 8090 8090 9410 10185 10385
    kakuatan motor Utama KW 55 90 132 132 2X110 2X160 2X185
    beurat Kg 45000 83000 112000 112000 222000 320000

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !