J93 runtuyan refractory pencét - Cina Qingdao Hongda Metal Ngabentuk

J93 runtuyan refractory pencét


  • Min.Order kuantitas: 1 Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: QINGDAO
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    J93 Series pencét gesekan seuneu bata dirancang pikeun minuhan sarat bahan refractory mencét. Nganut full-stroke ngerem, gesekan overloading jaminan sakumaha ogé téknologi canggih lianna. mesin ieu owns kaunggulan struktur basajan, gaya keuna badag, angka luhur stroke, operasi dipercaya jeung pamakéan merenah tur pamaliharaan.

    parameter utama kamanunggalan J93-300 J93-400 J93-630B J93-630D J93-1000C J93-1600C J93-2500C
    gaya nominal KN 3000 4000 6300 6300 10000 16000 25000
    gaya maksimum KN 6000 8000 12500 12500 20000 32000 50000
    Ram stroke mm 400 500 600 600 700 700 800
    Kali stroke mnt-1 15 20 13 13 10 10 9
    jangkungna paeh mm 300 400 470 470 500 550 700
    Jangkungna bolster mm   120 180 180 200 200 280
    metoda ngangkat KN (Kaku) (Kaku) (Kaku) (Kaku) (Kaku) (Kaku) (Kaku)
    ngangkat stroke mm 300 350 350 350 500 500 400
    Dimention tina Kénca / katuhu mm 520 635 760 760 1190 1000 1900
    Ram Hareup / balik mm 485 635 700 700 800 900 1060
    Dimention tina Kénca / katuhu mm 650 820 920 920 1200 1250 2000
    méja gawé Hareup / balik mm 570 730 820 820 1000 1100 1200
    Gemblengna  panjang  mm 1603 2100 4387 4387 5355 4500 5360
    dimention rubak  mm 2581 2812 4694 4694 4900 5742 7000
      luhur mm 4345 5155 6060 6060 7290 8090 9410
    kakuatan motor Utama KW 22 37 55 55 90 132 2X110
    beurat Kg 13920 23530 43500 43500 85000 112000

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !