Babagan awake dhewe

Qingdao Hongda Metal mbentuk Machinery Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka forging penet, kang dumunung ing Jiaozhou Qingdao, China. Iku mung setengah jam kang cara saka pabrik kanggo bandara Qingdao lan port segara Qianwan, transportasi sanget trep. kita pabrik situates babagan 160,000 kothak meter, ing papan lantai 60,000 meter, wis luwih saka 260 set peralatan gedhe lan tengah. Kapasitas ngangkat iku 200tons, lan kita bisa ngumpul seri mesin press karo pasukan nominal saka 160 ton kanggo 8,000 ton. Menanti, deploitation, inovasi lan becik iku asas ngatur dhasar kita. Saka awal, perusahaan wis setya berkembang dening ningkataken mutu lan inovasi, kita pabrik wis akeh langkah dening langkah. Saiki kita kudu 600 karyawan, 60 engineers, 9 engineers senior. Staff apa qualified njamin kabèh proses nalika melu aturan saka ISO9001 Ngatur System.Now jumlah dodolan taunan kanggo USD45,000,000.00 saben taun, kita wis anggota Golden saka China Metal mbentuk Association, lan kita uga gained kaweruh dhuwur saka lokal pemerintah lan pelanggan.

2014070308



WhatsApp Online Chat !