EP seri meneng elektrik penet Hot Stamping - China Qingdao Hongda Metal mbentuk

EP seri meneng elektrik penet Hot Stamping


  • Min.Order Quantity: 1 Set
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Detail produk

    Tags Product

    gambaran Product

    EP seri CNC (kontrol numerik komputer)  meneng elektrik penet  jenis dhuwur otomatis, energying daya lan lingkungan Proteksi forging peralatan karo daya adaptasi technical dhuwur. Bisa digunakake loro ing forging Hot lan forging pas lan trimming. Applied ing stainless steel pindho ngisor pot prssing lan forging pas titanium alloy vanes lan vanes liyane. Patent 

    No .: ZL 200720024996,5 
    The machine has following advantages: 

    Struture 1.Simple, short chain transmissoin sabuk, kurang Kerep maintence, operasi Gampang. 
    2. BLDC motor, wiwitan cepet lan cepet mandeg. Motor muter nalika pencet wis nempa workpiece, lan bakal mungkasi puteran enggal sawise efficiency dhuwur forging.It kang. 
    3.low gangguan saka motor utama.
    4. kiwa lan jendhela tengen apa, convient kanggo nransfer workpieces. 
    5. tliti dhuwur saka ram orientatation, reresik mini saka ngudani guide, kemampuan kuwat kanggo anti deklinasi cocok kanggo macem-macem-die forging. 6. intellectualized sistem pendeteksi
    7. wis pesawat ndamu pasukan sabenere, nyetel energi lan pasukan ndamu miturut requiments saka workpieces, prolong urip cetakan. 
    8. sistem pangayoman photoelectricity kanggo nglindhungi mesin.

    paramèter utama unit EP-400 EP-630 EP-1000 EP-1600 EP-2500
    pasukan nominal KN 4000 6300 10000 16000 25000
    pasukan dadi KN 6300 10000 16000 25000 40000
    pasukan Cold KN 8000 12500 20000 32000 50000
    Tenogo KJ 40 60 120 240 500
    Ram stroke mm 420 500 550 650 700
    ndamu kacepetan Max m / s 0,7 0,7 0,65 0,65 0,65
    Times of ram stroke min-1 25 20 16 12 11
    dhuwur die   mm 480 600 700 800 920
    Gedhéné ngarep / mburi mm 760 920 1000 1250 1250
    ngisor ram kiwa / tengen mm 600 690 800 930 930
    Dimention saka ngarep / mburi mm 820 920 1000 1250 1400
    Tabel bolster kiwa / tengen mm 730 800 900 1000 1400
      dhuwur mm 120 180 180 200 上 180 / 下 240
    Distance between guide Strip mm 640 707 810 940 1250
    pasukan ejection KN 50 100 100 600 600
    ejection stroke mm 100 100 100 150 150
      ngarep / mburi mm 2785 2200 2300 3240 4800
    sakabèhé dimention kiwa / tengen mm 1760 2400 2500 3695 4800
      dhuwur mm 4547 6000 6600 7055 8350
    daya motor utama KW 55 75 110 2 × 110 2 × 160
    bobot kg 24000 45000 75000 120000 260000
    Dhuwur ndhuwur lemah mm 4327 5780 6200 6080 7200

  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      WhatsApp Online Chat !