peralatan

Workshop Majelis NC

1

XKA2840 × 160 gedhe CNC tetep Beam Gantry gerakan boring lan panggilingan mesin

2

TK6920 / TK6926 CNC Boring lan Milling Machine

3

DVT 630 × 50/100 CNC kolom pindho lathe vertikal

4



WhatsApp Online Chat !