J69 seri compund refractory penet - China Qingdao Hongda Metal mbentuk

J69 seri compund refractory penet


  • Min.Order Quantity: 1 Set
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Detail produk

    Tags Product

    gambaran Product

    J69 seri compund gesekan bata pencet iku khusus peralatan kanggo nggawe bata Magnesium karbon, aluminium dhuwur bata, lancip bata refractory. mesin iki bisa éling wis komprèsi, vakum lan mbentuk. mesin iki adopts kontrol programmable lan lengkap sistem operasi hydraulic, bisa Ngurutake jotosan, iku sawijining peralatan bata becik.

    paramèter utama unit J69-630 J69-1000 J69-1250 J69-1600
    pasukan nominal KN 6300 10000 12500 16000
    pasukan maksimum KN 12600 20000 25000 32000
    Ram stroke mm 550 700 700 700
    Kaping stroke min-1 13 11 10 9
    dhuwur die mm 1030 1080 1200 1200
    Inggilipun bolster mm 100 200 200 220
    cara ngangkat KN 2000 2000 2500 3200
    lifting stroke mm 800 800 800 800
    Dimention saka Kiwa / tengen mm 1200 1200 1350 1800
    Ram Ngarep / mburi mm 920 920 940 1200
    Dimention saka Kiwa / tengen mm 1450 1450 2080 2380
    Tabel apa Ngarep / mburi mm 1250 1250 1350 1600
    sakabèhé  Length  mm 6000 6000 6500 10600
    dimention Jembar  mm 4700 5770 8225 7300
      Dhuwur mm 8770 9730 7855 10500
    daya motor utama KW 75 90 110 132
    bobot kg 95000 121000 172000 225000

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !