2017 China logam internasional mbentuk pameran

Ing 2017 China logam internasional mbentuk pameran mbukak ing Shanghai ing September 19, karo meh 300 forging profesional, stamping lan pameran industri sheet metal saka sak world.Qingdao perusahaan hongda menang paling menehi partner. Sak pameran, pelanggan anyar lan lawas teka kanggo ngunjungi, stream fokus sibuk.

20170929103612_28967

20170929103722_18204


wektu Post: May-18-2018

WhatsApp Online Chat !