Kabeh lampu! "Ing 2017, ing ndhuwur sepuluh acara ing industri forging" wis teka metu anyar

Sawise luwih sasi soliciting, pilihan lan pancacahan, ing "TOP TEN KANGAN IN INDUSTRY forging IN 2017" iki wekasanipun teka metu! Perusahaan menangaké telu ndhuwur karo "Oktober, Qingdao perusahaan hongda EP-4000 meneng elektrik penet kanggo produksi massa", kang dianjurake dening luwih saka 10,000 nonton lan netizens.

On October 13, 2017, ing EP-4000 meneng elektrik penet dikembangaké dening perusahaan Qingdao Hongda ing 2016 rampung pengiriman, ditandhani perusahaan Hongda kanggo produksi massa saka jinis produk dadi mung siji ing industri domestik. Supaya adoh, saham domestik saka ep-4000 meneng elektrik pencet wis nyumbang kanggo 80%. Sadar saving lan forging ijo.

Sumbangan pinunjul saka ketua Qingdao Hongda Metal mbentuk Machinery Co., Ltd wis diakoni déning industri forging lan wis dianugerahi minangka wong pinunjul saka industri forging ing 2017.

20180119101335_65112


wektu Post: May-18-2018

WhatsApp Online Chat !