EP-1000 Electric Meneng Pencet degdegan lan printah wis rampung ing India

kita pabrik wis diekspor ora ana. EP-1000 meneng elektrik penet kanggo Kalyani Technoforge Ltd in taun 2016, kang punika kapal penggedhe Bharat Forge Group in India, penet degdegan lan printah wis sucessfully rampung ing Juli, 2017.

Customer ditanggepi layang penghargaan khusus, Highly appraising skills banget lan sikap buruh kita hard digunakake.
20170801075000_2441420170801075018_84487

wektu Post: May-18-2018

WhatsApp Online Chat !