22 International Forging Congress 2017

22 forging konferensi kasil dianakaké ing Hangzhou, lan wakil saka hubungan saka werna-werna negara lan wilayah attended.The ahli banget lan operator bisnis ing industri forging disampekno karo saben liyane kanggo ngupaya development.Qingdao umum hongda metal forging machinery Co., Ltd. digawe wicara penting ing patemon.

20170929093023_61429

20170929093120_78054


wektu Post: May-18-2018

WhatsApp Online Chat !