kaunggulan

On April 18, 2014, perusahaan iki kasil kapacak ing Qingdao segara biru pusat dagang usaha, karo kode usaha 800009, kang kabuka bab anyar saka development.Since perusahaan perusahaan kadhaptar ing karya preparation, wis ketat karo saben karya kudu bakal standarisasi, proses déné karo sertifikat sistem manajemen kualitas ISO9001, Manajemen bengkel, Manajemen situs wis akèh Munggah.

Kapasitas Manufaktur peralatan workshop banget advanced.From 2009 kanggo 2013, perusahaan wis dituku saperangan lathe.TK6920 tugas gedhe lan abot lan TK6926 rong gedhe boring lan panggilingan mesin CNC, karo 140 ton saka Tabel Rotary CNC paling gedhé ing China. The XKA2840 * 160 gedhe nc Beam dinamis boring lan panggilingan mesin iku paling gedhé ing province.The 6.3-meter heavy-tugas CNC lan 2 * 12m heavy-tugas horisontal kangeroo CNC karo sing diundhuh saka 120T duwe apik nemen kapasitas Processing saka perusahaan lan menthekake akurasi mesin saka produk.

Ing Januari 2014, perusahaan kasil mlebu ing jinis J53-12500 gesekan meneng persetujuan domestik pisanan penet kerjasama karo perusahaan NanjingForging, kanggo isi kothong domestik, tandha peralatan kekuatan Manufaktur perusahaan menyang level.The j53-16000t gesekan meneng penet anyar wis dirancang lan siap bakal sijine menyang production.The penet meneng elektrik manufctured dening perusahaan kita bisa tekan nyimpen luwih saka 48,5% dibandhingaké karo specifications padha pindho disk testing gesekan penet dening Foundry National lan pengawasan kualitas machinery metalforming lan pusat pengawasan. energi, lan kekuatan jotosan amba, tliti mbentuk punika high.EP160T kanggo 2500T penet meneng elektrik wis massa-diprodhuksi. EP4000T meneng elektrik pencet wis dikembangaké lan saiki ing production.The MP seri panas forging nglakokake penet nuduhake teknologi produksi majeng lan diwasa negara manca, kang nduweni kaluwihan saka stabil kinerja lan anti-bias load.Among wong, 1600T ing lan 2500T panas forging nglakokake penet diekspor kanggo Brazil wis digunakake stablyfor patang taun lan menang dhuwur memuji saka customers.The 6300T lan 8000T panas forging nglakokake penet ing Saliyane production.In, meneng pencet listrik lan panas forging nglakokake pencet wis dianugerahi nomer saka paten penemuan nasional. 

Ing 2013, perusahaan ditambahaké 120 yuta Yuan investasi anyar lan 50 mu anyar tanah kanggo mbangun luwih saka 20,000 kothak meter saka workshop.The completion abot saka workshop anyar bakal luwih ketemu Déwan lan printah saka gedhe penet, kang bakal lay madegé kanggo pembangunan mangsa saka perusahaan.

20140707101809_54667


WhatsApp Online Chat !