историја

 

 

2014-04 компанија во Кингдао Blue Океан наведени успешно сопственички трговски центар

1
20140707104327_32705_lit

 

2014-01 Мојата компанија и изворот на Нанџинг Залихи за копродукции, Ltd успешно потпишан Кина прва J53-12500 триење завртка печат.

1
1_133442300

 

 

2013-09 успешно промовиран на Кина Залихи асоцијација единица

1
1_11561C29

 

 

2013-06 нов производ на компанијата лансира успешно се одржа

1
20140707104102_52962_lit

 

2013-02 Нов компанија инвестираше 120 милиони долари, што ги опфаќа 50 акри, три-век тешки фабрика експанзија

1
1_115435H5

 

 

2012-09 Кингдао Hongda Метал Формирање Машини копродукции, Ltd е прогласен за национален високо-технолошки претпријатија

1

 

 

Кингдао Hongda Метал Формирање Машини копродукции, Ltd е прогласен за национален високо-технолошки претпријатија

 

 

2011-07 компании да инвестираат во нова технологија центар

1

 

 

Компании да инвестираат во нова технологија центар

 

 

2009-07The Компанијата додаде 30 акри за изградба на две тешки работилници низ

 

1
1_1S502b8

 

 

2008-07 Компанијата донесе ISO9001 меѓународен систем за квалитет сертификација

1
1_092641132

 

 

2007-07 компании за воведување на странски напредна технологија, се стави во топла притиснете фалсификување.

1
1_1S245341

 

 

2006-07 Компанијата стана член на Кина асоцијација Ковање

1
1_1S131924

 

 

2005-07 Jiaozhou Hongda Метал Формирање Машини копродукции, Ltd промени своето име во Кингдао Hongda Метал Формирање Машини копродукции, ООД

1
20140703101405_75711_lit

 

 

2003-07 Тоа беше именуван Jiaozhou приватни вера

1

 

 

Тоа беше именуван Jiaozhou приватни вера

 

 

1999-1907   Renamed Jiaozhou Hongda Metal Forming Machinery Co., Ltd.

1
20140703100816_86409_lit

 

 

1993-1907 Основана Jiaozhou Hongda машини Делови Фабрика

1
1_094HUJ

 

 

1987-1907   Construction

1
1_094F9138


WhatsApp Online Chat !