2017 Кина Меѓународна изложба метал формирање

Изложбата формирање на 2017 Кина Меѓународната метални отвора во Шангај на 19 септември, со речиси 300 професионални фалсификување, штанцување и излагачи лим индустрија од целиот Hongda компанија world.Qingdao освои наградата за најдобар партнер. За време на изложбата, на нови и стари клиенти да дојде во посета, континуиран прилив на зафатен.

20170929103612_28967

20170929103722_18204


Време на мислењето: Мај-18-2018

WhatsApp Online Chat !