ЕП-1000 Електрични Завртки Притиснете изградба и пуштање во работа е завршена во Индија

Нашата фабрика се извезуваат еден бр. ЕП-1000 електрични завртка притиснете за да Kalyani Technoforge Ltd во годината на 2016 година, кој е предводник на Bharat Forge група во Индија, на прес-изградба и пуштање во работа е успешно завршена во јули, 2017 година.

На клиент издаде посебна благодарност писмо, високо оценување на одлични вештини и напорниот работен однос на нашите работници.
20170801075000_2441420170801075018_84487

Време на мислењето: Мај-18-2018

WhatsApp Online Chat !