histori

 

 

2014-04 Company në Qingdao Ocean Blue shënuar sukses qendër tregtare kapitalit

1
20140707104327_32705_lit

 

2014-01 Kompania ime dhe burimi i Nanjing Formëzimi Co, Ltd nënshkruar me sukses J53-12500 parë vidë Fërkimi shtypit Kinës.

1
1_133442300

 

 

2013-09 promovuar me sukses njësi China Forging Association

1
1_11561C29

 

 

2013-06 produkt i ri i kompanisë nis mbajtur me sukses

1
20140707104102_52962_lit

 

2013-02 kompani e re ka investuar 120 milionë juan, mbulon 50 akra, tre span zgjerimin e bimëve të rënda

1
1_115435H5

 

 

2012-09 Qingdao Hongda Metal formimin e Makinerisë Co, Ltd, u emërua ndërmarrjet kombëtare të teknologjisë së lartë

1

 

 

Qingdao Hongda Metal formimin e Makinerisë Co, Ltd, u emërua ndërmarrjet kombëtare të teknologjisë së lartë

 

 

2011-07 Kompanitë për të investuar në qendrën e re të teknologjisë

1

 

 

Kompanitë për të investuar në qendrën e re të teknologjisë

 

 

2009-07The Kompania shtoi 30 akra për të ndërtuar dy seminare të rënda të gjithë

 

1
1_1S502b8

 

 

2008-07 Kompania kaluar ISO9001 ndërkombëtare të sistemit të çertifikimit të cilësisë

1
1_092641132

 

 

2007-07 Kompanitë futjen e teknologjisë së përparuar të huaj, të vënë në shtyp nxehtë fallsifikimit.

1
1_1S245341

 

 

2006-07 Kompania u bë një anëtar i Shoqatës Formëzimi Kinës

1
1_1S131924

 

 

2005-07 Jiaozhou Hongda Metal formimin e Makinerisë Co, Ltd ndryshoi emrin e saj për të Qingdao Hongda Metal formimin e Makinerisë Co, Ltd

1
20140703101405_75711_lit

 

 

2003-07 Ai u emërua besimi Jiaozhou private

1

 

 

Ai u emërua besimi Jiaozhou private

 

 

1999-1907   Renamed Jiaozhou Hongda Metal Forming Machinery Co., Ltd.

1
20140703100816_86409_lit

 

 

1993-1907 themelimit Jiaozhou Hongda Fabrika Makineria Parts

1
1_094HUJ

 

 

1987-1907   Construction

1
1_094F9138


WhatsApp Online Chat !