pajisje

NC Workshop Kuvendi

1

XKA2840 × 160 madh CNC fiksuar rreze urë lëvizjen mërzitshëm dhe bluarje makine

2

TK6920 / TK6926 Boring CNC dhe frezë

3

DVT 630 × 50/100 CNC Shtylla e dyfishtë torno vertikale

4WhatsApp Online Chat !