Tentang Kami

Qingdao Hongda Metal Ngabentuk mesin Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional ti forging pencet, anu perenahna di Jiaozhou Qingdao, Cina. Ieu ukur satengah jam urang cara ti pabrik pikeun bandara Qingdao jeung port sagara Qianwan, angkot teh pisan merenah. pabrik urang situates ngeunaan 160.000 méter pasagi, rohangan lanté anu 60.000 méter pasagi, boga leuwih ti 260 susunan pakakas ageung na tengah. Kapasitas ngangkat nyaeta 200tons, sarta bisa ngumpul runtuyan mesin pencét kalawan gaya nominal ti 160 ton ka 8.000 ton. Kasatiaan, deploitation, inovasi jeung layanan alus nyaeta prinsip Ngatur dasar urang. Ti mimiti, pausahaan ieu komitmen pikeun ngembangkeun ku ngaronjatkeun kualitas sarta inovasi, pabrik urang geus tumuwuh step by step. Kiwari kami boga 600 pagawé, 60 insinyur, 9 insinyur senior. Staf digawé mumpuni assure sakabeh proses ku handap aturan ISO9001 Atur System.Now jumlah jualan taunan ka USD45,000,000.00 per taun, urang geus anggota emas Cina Metal Ngabentuk Association, sarta kami ogé massana pangajen tinggi ti lokal pamaréntah jeung konsumén.

2014070308



WhatsApp Online Chat !