Sajarah

 

 

2014-04 Company di Qingdao Blue Ocean hasil didaptarkeun puseur dagang equity

1
20140707104327_32705_lit

 

2014-01 parusahaan abdi jeung sumber Nanjing Forging Co., Ltd. hasil ditandatanganan J53-12500 munggaran gesekan screw pencét Cina urang.

1
1_133442300

 

 

2013-09 Unit Cina Forging Association parantos kalayan hasil diwanohkeun

1
1_11561C29

 

 

2013-06 produk anyar The parusahaan ngajalankeun hasil dicekel

1
20140707104102_52962_lit

 

2013-02 parusahaan Anyar invested 120 juta yuan, ngawengku 50 acres, tilu-bentang ékspansi tutuwuhan beurat

1
1_115435H5

 

 

2012-09 Qingdao Hongda Metal Ngabentuk mesin Co., Ltd. ieu ngaranna usaha tinggi-tech nasional

1

 

 

Qingdao Hongda Metal Ngabentuk mesin Co., Ltd. ieu ngaranna usaha tinggi-tech nasional

 

 

2011-07 Pausahaan pikeun investasi di puseur téhnologi anyar

1

 

 

Pausahaan pikeun investasi di puseur téhnologi anyar

 

 

parusahaan 2009-07The ditambahkeun 30 acres ngawangun dua bengkel beurat sakuliah

 

1
1_1S502b8

 

 

2008-07 Pausahaan lulus sertifikasi Sistim kualitas ISO9001 internasional

1
1_092641132

 

 

2007-07 Pausahaan ngawanohkeun téhnologi asing canggih, nempatkeun kana forging pencét panas.

1
1_1S245341

 

 

2006-07 Pausahaan jadi anggota Cina Forging Association

1
1_1S131924

 

 

2005-07 Jiaozhou Hongda Metal Ngabentuk mesin Co., Ltd. dirobah ngaranna kana Qingdao Hongda Metal Ngabentuk mesin Co., Ltd.

1
20140703101405_75711_lit

 

 

2003-07 Ieu ngaranna Jiaozhou iman swasta

1

 

 

Ieu ngaranna Jiaozhou iman swasta

 

 

1999-07   Renamed Jiaozhou Hongda Metal Forming Machinery Co., Ltd.

1
20140703100816_86409_lit

 

 

1993-07 Ngadeg Jiaozhou Hongda mesin Bagian Factory

1
1_094HUJ

 

 

1987-07   Construction

1
1_094F9138


WhatsApp Online Chat !