Taros Kami

Qingdao Hongda Metal Ngabentuk mesin Co., Ltd.

alamat

297 North Guangzhou Rd, Jiaozhou, Qingdao, Cina

Surélék

alexforgingpress@hotmail.com

telepon

0086-13869856893

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6am
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !