Ep runtuyan screw listrik pencét Hot Forging - Cina Qingdao Hongda Metal Ngabentuk

Ep runtuyan screw listrik pencét Hot Forging


  • Min.Order kuantitas: 1 Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: QINGDAO
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    Ep runtuyan CNC (kontrol numerik komputer)  screw listrik pencét  mangrupakeun jenis tinggi otomatis, energying hemat jeung perlindungan lingkungan forging parabot jeung adaptability teknis tinggi. Ieu bisa dipaké duanana di forging Hot na forging tepat na trimming. Dilarapkeun di steel baja ganda handap pot prssing na forging hade titanium alloy vanes na vanes lianna. paten 

    No .: ZL 200720024996,5 
    The machine has following advantages: 

    Struture 1.Simple, pondok ranté transmissoin sabuk, kirang sering maintence, operasi Mudah. 
    2. BLDC motor, mimiti instan tur instan eureun. Motor muterkeun nalika pencét ieu forging workpiece, sarta bakal eureun puteran instan sanggeus efisiensi tinggi forging.It urang. 
    3.low noise motor utama.
    4. ditinggalkeun na jandela katuhu gawe, convient pikeun mindahkeun workpieces. 
    5. precision luhur ram orientatation, clearance mini ti strips pituduh, kamampuhan kuat pikeun anti declination, cocog pikeun sababaraha-paeh forging. 6. intellectualized Sistim detecting
    7. pre-set niupan gaya tepat, ngaluyukeun energi jeung gaya niupan nurutkeun nu requiments of workpieces, manjangkeun umur gawé ti molds. 
    8. Sistim panyalindungan photoelectricity ngajaga mesin.

    parameter utama kamanunggalan Ep-400 Ep-630 Ep-1000 Ep-1600 Ep-2500
    gaya nominal KN 4000 6300 10000 16000 25000
    gaya kontinyu KN 6300 10000 16000 25000 40000
    gaya tiis KN 8000 12500 20000 32000 50000
    tanaga kJ 40 60 120 240 500
    Ram stroke mm 420 500 550 650 700
    niupan speed Max Ibu 0.7 0.7 0,65 0,65 0,65
    Kali tina ram stroke mnt-1 25 20 16 12 11
    jangkungna paeh   mm 480 600 700 800 920
    ukuran hareup / balik mm 760 920 1000 1250 1250
    handap ram kénca / katuhu mm 600 690 800 930 930
    Dimention tina hareup / balik mm 820 920 1000 1250 1400
    méja bolster kénca / katuhu mm 730 800 900 1000 1400
      luhur mm 120 180 180 200 上 180 / 下 240
    Jarak antara pituduh strip mm 640 707 810 940 1250
    gaya Ejection KN 50 100 100 600 600
    Ejection stroke mm 100 100 100 150 150
      hareup / balik mm 2785 2200 2300 3240 4800
    Gemblengna dimention kénca / katuhu mm 1760 2400 2500 3695 4800
      luhur mm 4547 6000 6600 7055 8350
    kakuatan motor Utama KW 55 75 110 2 × 110 2 × 160
    beurat Kg 24000 45000 75000 120000 260000
    Jangkungna luhureun taneuh mm 4327 5780 6200 6080 7200

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat !