J69 runtuyan compund refractory pencét - Cina Qingdao Hongda Metal Ngabentuk

J69 runtuyan compund refractory pencét


  • Min.Order kuantitas: 1 Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: QINGDAO
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    J69 runtuyan compund gesekan bata pencét téh parabot husus sangkan bata magnésium karbon, aluminium tinggi bata, ipis bata refractory. mesin ieu bisa ngawujudkeun pre-komprési, vakum sarta ngabentuk. mesin ieu adopts kontrol programmable tur pinuh sistem operasi hidrolik, tiasa nyortir niup, mangrupa parabot bata idéal.

    parameter utama kamanunggalan J69-630 J69-1000 J69-1250 J69-1600
    gaya nominal KN 6300 10000 12500 16000
    gaya maksimum KN 12600 20000 25000 32000
    Ram stroke mm 550 700 700 700
    Kali stroke mnt-1 13 11 10 9
    jangkungna paeh mm 1030 1080 1200 1200
    Jangkungna bolster mm 100 200 200 220
    metoda ngangkat KN 2000 2000 2500 3200
    ngangkat stroke mm 800 800 800 800
    Dimention tina Kénca / katuhu mm 1200 1200 1350 1800
    Ram Hareup / balik mm 920 920 940 1200
    Dimention tina Kénca / katuhu mm 1450 1450 2080 2380
    méja gawé Hareup / balik mm 1250 1250 1350 1600
    Gemblengna  panjang  mm 6000 6000 6500 10600
    dimention rubak  mm 4700 5770 8225 7300
      luhur mm 8770 9730 7855 10500
    kakuatan motor Utama KW 75 90 110 132
    beurat Kg 95000 121000 172000 225000

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !