2017 Cina logam internasional ngabentuk paméran

The 2017 Cina logam internasional ngabentuk paméran muka di Shanghai dina Séptémber 19, kalawan ampir 300 forging profésional, stamping na exhibitors Industri lambar logam ti sakuliah éta world.Qingdao parusahaan hongda meunang pangalusna pangajén pasangan. Salila pameran, konsumén anyar jeung heubeul sumping ka didatangan, aliran sinambung sibuk.

20170929103612_28967

20170929103722_18204


waktos pos: Méi-18-2018

WhatsApp Online Chat !