Sakabéh lampu! "Dina 2017, luhureun sapuluh acara dina industri forging" datang kaluar Freshly

Sanggeus leuwih ti hiji bulan soliciting, voting na cacah, anu "TOP TEN Wanayasa dina industri FORGING IN 2017" ieu tungtungna datang kaluar! Kaluar parusahaan meunang tilu luhur kalawan "Oktober, Qingdao parusahaan hongda ep-4000 screw listrik pencét pikeun produksi masal", nu ieu dianjurkeun ku leuwih ti 10.000 pamiarsa na netizens.

Dina 13 Oktober 2017, anu ep-4000 screw listrik pencét dikembangkeun ku parusahaan Qingdao Hongda dina 2016 réngsé Kotamadya Sukabumi, ditandaan pausahaan Hongda pikeun produksi massa jenis ieu produk jadi ngan hiji di industri domestik. Sajauh, pangsa pasar domestik of ep-4000 screw listrik pencét geus accounted pikeun 80%. Direalisasikeun hemat energi jeung forging héjo.

Sumbangan beredar teh pupuhu Qingdao Hongda Metal Ngabentuk mesin Co., Ltd tos dikenal ku industri forging sarta geus dileler salaku jalma beredar industri forging dina 2017.

20180119101335_65112


waktos pos: Méi-18-2018

WhatsApp Online Chat !