Ep-1000 Electric screw Pencét cacakan na commissioning geus réngsé di India

pabrik urang geus diékspor salah euweuh. Ep-1000 screw listrik pencet pikeun Kalyani Technoforge Ltd dina taun 2016, nu mangrupakeun andalannya of Bharat Forge Grup di India, pers cacakan na commissioning geus sucessfully réngsé dina bulan Juli, 2017.

nasabah dikaluarkeun hurup pangajén husus, kacida appraising kaahlian unggulan sarta dangong pagawe kami teuas berpungsi.
20170801075000_2441420170801075018_84487

waktos pos: Méi-18-2018

WhatsApp Online Chat !