The 22nd International Forging Kongrés 2017

The 22nd forging konferensi ieu hasil diayakeun di hangzhou, jeung wawakil ti pakumpulan rupa nagara jeung wewengkon attended.The ahli unggulan sarta operator bisnis industri forging komunkasi saling neangan development.Qingdao umum hongda logam forging mesin Co., Ltd. dijieun ucapan penting dina rapat.

20170929093023_61429

20170929093120_78054


waktos pos: Méi-18-2018

WhatsApp Online Chat !