kaunggulan

Dina 18 April 2014, pausahaan ieu hasil didaptarkeun di Qingdao laut bulao puseur dagang equity, jeung kode equity 800009, anu dibuka surah anyar development.Since parusahaan parusahaan didaptarkeun karya persiapan, geus ketat ku unggal karya kedah jadi standarisasi, prosés luyu ketat ku sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, manajemén workshop, manajemén situs ngabogaan loba Ascension.

Kapasitas manufaktur pakakas workshop pisan advanced.From 2009 nepi 2013, parusahaan geus dibeuli sababaraha lathe.TK6920 tugas badag sarta beurat jeung TK6926 dua badag boring na panggilingan mesin CNC, kalawan 140 ton tabel usaha Rotary CNC panggedéna di Cina. The XKA2840 * 160 badag nc beam dinamis boring na panggilingan mesin téh panggedéna di province.The 6.3-méteran beurat-tugas CNC na 2 * 12m beurat-tugas horizontal lathes CNC ku beban tina 120T gaduh greatly ningkat kapasitas ngolah tina parusahaan jeung ensured katepatan machining sahiji produk.

Dina Januari 2014, pausahaan hasil ditandatanganan dina tipe J53-12500 gesekan screw perjangjian domestik munggaran pencét migawé bareng kalayan parusahaan NanjingForging, pikeun ngeusian kosong domestik, nandaan parabot kakuatan manufaktur parusahaan ka level.The j53-16000t gesekan screw pencét anyar geus dirancang sarta siap jadi nempatkeun kana production.The pencét screw listrik manufctured ku parusahaan urang tiasa ngahontal nyimpen leuwih ti 48,5% dibandingkeun jeung spésifikasi sarua ganda disc nguji gesekan pencét ku Foundry Nasional sarta pengawasan kualitas mesin metalforming sarta puseur inspeksi. énérgi, sarta kakuatan niup téh badag, anu precision ngabentuk mangrupa high.EP160T mun 2500T pencét screw listrik geus nimbulkeun dihasilkeun. EP4000T screw listrik pencét geus maju sarta ayeuna di production.The MP runtuyan panas forging engkol pencét nujul kana téhnologi produksi canggih tur dewasa tina nagara deungeun, nu boga kaunggulan kinerja stabil sarta anti bias load.Among aranjeunna, 1600T nu sarta 2500T panas forging engkol pencét diékspor ka Brazil geus dipaké stablyfor opat taun na meunang pujian luhur ti customers.The 6300T na 8000T panas forging engkol pencét téh salian production.In, screw pencét listrik sarta panas forging engkol pencét geus dileler angka a tina patén-patén penemuan nasional. 

Dina 2013, pausahaan ditambahkeun 120 juta yuan investasi anyar jeung 50 mu tanah anyar pikeun ngawangun leuwih ti 20.000 méter pasagi workshop.The parantosan beurat ti bengkel anyar bakal leuwih hadé minuhan assembly na commissioning tina pers badag, anu baris iklas yayasan pikeun ngembangkeun sustainable kahareup pausahaan.

20140707101809_54667


WhatsApp Online Chat !