Trimming tekenan sababaraha data teknis - Cina Qingdao Hongda Metal Ngabentuk

Trimming tekenan sababaraha data teknis


  • Min.Order kuantitas: 1 Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: QINGDAO
  • jéntré produk

    Tags produk

        JH31-160 JH31-250 JH31-315 JH31-400 JH31-500
    kapasitas nominal KN 1600 2500 3150 4000 5000
    Ram stroke mm 160/200 160/200 180/220 180/220 200/250
    No stroke    42 38 35 35 35
    Max jangkungna paeh nutup mm 390 450 500 550 550
    carana ngatur mm 100 100 100 100 100
    Jarak ti puseur ram ka mencet awak mm 345 395 460 460 460
    Méja dimension (hareup / balik * ditinggalkeun / katuhu) mm 690 × 650 750 × 750 900X900 900 × 900 900 × 900
    Jarak pituduh rel mm 570 650 750 850 850
    kakuatan motor kw 15 18,5 37 45 45
    Gemblengna dimension (hareup / balik * ditinggalkeun / katuhu * jangkungna)   1950x1720x3400 2300x2200x3860 2300x2200x3860 2500x2350x4550 2700x2450z4750
    beurat kg 13000 14000 25000 32000 38000

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !